Seyirci kitlesi Aile dizisi için heyecanlı bir süreç içinde bulunuyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi birbirinden başarılı iki ismin başrolde bulunduğu dizi etkileyici bir hikaye ile ekranlarda yer alıyor. Başrol oyuncuları ile beraber kadroda bulunan diğer isimler de güçlü performanslar sergiliyor. Salı akşamlarında Show TV ekranlarında dizi hayranları karşısına çıkan projeye yeni bir ünlü isim de dahil oldu. İlyas Koruzade isimli karakter dizide ilgi çekti. Ünlü oyuncu Musa Uzunlar Aile dizisinin yeni oyuncusu oldu. Dizi usta oyuncunun gelişi ile beraber tam anlamıyla bir Şampiyonlar Ligi gibi gözüktü.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi çok başarılı 2 başrol oyuncusu ve usta isimler ile kurulu olan yan karakterler dizi öne çıkartıyor. Canan Ergüder, Nur Sürer, Emel Göksu, Nejat İşler ve Levent Ülgen gibi birbirinden güçlü simalar Aile dizisinin çok sevilmesini sağladı. Musa Uzunlar isimli oyuncu da dizinin hikayesine son katılan isim oldu ve ekibin kalitesini fazlasıyla arttırdı. Dizide İlyas karakterine hayat veren ünlü oyuncu sonraki haftalarda projeyi çok etkili bir noktaya taşıyacaktır. Yayın hayatına başladığı günden bu yana 9 bölümünü geride bırakan aile dizisinde İlyas karakteri Soykan ailesinin karşısına alacak onuncu yeni bölümünü 9 Mayıs Salı akşamında izleyiciyle buluşturacak olan dizinin fragmanı ilgi topladı.

Aile dizisinin yayınlanan 10. yeni bölüm fragmanında Serenay Sarıkaya tarafından canlandırılan Devin karakteri artık korkmayı bırakıyor. Gücü içinde hissedecek olan Devin karakteri Soykan ailesinin bir ferdine dönüşecek ve artık dizide farklı bir şekilde rol alacak. Devin karakteri artık projenin yeni bölümlerinde adalet duygusu ile yaşayan idealleri olan ve hiç sevmediği insanlar ile iç içe girdikten sonra onlara benzeyen biri olarak dizide yer alacak.

Editör: Ecehan Acar