Hikaye gidişatı noktasında ilgi çeken Adım Farah dizisi Çarşamba akşamlarında Fox TV ekranlarında izleyecek ile buluşuyor. Her yeni haftada daha da coşkulu olayları televizyon ekranlarında dizi hayranları ile buluşturan Adım Farah merak içerisinde takip ediliyor. Özellikle projenin 10. yeni bölümünde Tahir ile Farah karakterlerinin ilk kez öpüşmesi dikkat çekmişti. Dizi hayranları bu durumun ilk öpüşme olma sebebiyle değil sahnenin gerçeğe yakınlığından dolayı çok etkilenmişti.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir Farah karakterine çok alıştı ve partneri Engin Akyürek de ilk bölümlerden bu yana Tahir rolünü özümsedi. Aşk sahneleri artık başladı ve izleyici grubu ikili arasında meydana gelecek olan gelişmeleri titizlikle takip etti. Artık dizide aşk sahnelerinin başlaması projeyi daha da öne çıkartmayı başardı ve yeni bölüm gelişmeleri merak edildi. Farah ve Tahir arasındaki öpüşme sahnesi yerine ikilinin gözlerindeki anlam, mimikleri, dokunuşları ve bakışları ilgi çekti. Bu sebeple dizi hayranları için bu sahne unutulmaz olarak hafızalara kazıldı.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Adım Ferhat dizisinin sosyal medya hesabına bakıldığı zaman da çoğunlukla yabancı dizi hayranlarının yorumlar yaptığı görülüyor. Özellikle duygusal yorumlar öne çıkıyor ve Adım Farah dizisinin sahneleri merak içerisinde takip ediliyor.

Reyting oranlarında ise Adım Farah dizisi beklenenden düşük oranlar alıyor fakat sosyal medyada hala öne çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının Adım Farah dizisi için yapmış oldukları yorumlar projeyi öne çıkan noktalardan biri olarak değerlendiriliyor. Diğer taraftan yurtdışı satışları da dizi için iyi bir şekilde ilerliyor. Yurt içi satışlarının oldukça yüksek oranlarda seyretmesi projenin yabancı kitleye hitap ettiğini de gözler önüne seriyor. Dizi hayranları yazdıkları yorumlarda hikayenin güçlü olduğunu ve yeni bölümlerin heyecanlı bir şekilde geçtiğini ifade ediyor.

Editör: Ecehan Acar