Adım Farah isimli televizyon dizisinin yeni sezonuna ünlü bir oyuncu damga vuracak. Ünlü oyuncu Feyyaz Duman projenin yeni sezonunda çekim noktası durumunda olacak. Sezon finali yapmasına sayılı günler kala Fox TV ekranlarında yer alan Adım Ferah dizisi heyecanlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin 14. yeni bölümü ise 31 Mayıs Çarşamba akşamında izleyici karşısına çıkacak ve proje yaz arası verecek. Birbirinden başarılı iki oyuncu Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi iki ünlü ismin başrolde performans sergilediği Adım Farah dizisi güçlü hikayesi ile ilk bölüm itibari ile ilgi topluyordu. Yepyeni olaylar 2. sezonda seyirci grubu karşısına çıkacak ve söz konusu dizi projesi seyirci grubunu daha da çok meraklandıracak.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Sezon finali yapmak için gün sayan Adım Farah isimli dizi projesi kadroya yeni dahil olan ünlü oyuncu ile adından söz ettirdi. Dizi projesi sezon finali yapıyor olsa bile Feyyaz Duman isimli başarılı oyuncu yeni sezonda kadroya dahil olarak performans sergileyecek. Dizi için ünlü oyuncu Feyyaz Duman'ın gelişi de büyük bir anlam taşıyor. Ünlü oyuncu Kadın isimli dizi projesinde 3 sezon boyunca müthiş bir performans sergilemiş ve göz kamaştırmıştı. Oyuncu sonraki süreçlerde de farklı projelerde rol almış ve hayranlarının ilgisini toplamıştı.

Başarılı oyuncu Feyyaz Duman, Kadın isimli dizi projesine büyük bir çıkış yakalamış ve ardından pek çok projede rol alarak yapımcılardan teklif almıştı. Mardin'de 1982 yılında dünyaya gelen oyuncu Baraj isimli dizide Nazım karakterine hayat vermiş ve daha sonra Yalancılar ve Mumları ve Oğlum gibi dizilerde rol almıştı. Oyuncu son olarak Adım Farah isimli diziyle anlaşma yaptı ve seyirci karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Bugüne kadar rol aldığı bütün yapımlarda büyük başarılar sergileyen ünlü oyuncu duygusal karakterleri canlandırma konusunda da oldukça yetenekli.