Kaliteli diziler son dönemde Türk televizyonlarına damga vuruyor. Yeni bölümleri ile her yeni haftada televizyon ekranlarında yer alan çeşitli diziler izleyici grubu tarafından çok seviliyor. Adım Farah isimli televizyon dizisi projesi de tüm bu güçlü ve kaliteli diziler gibi hayranları ile buluşuyor. Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamlarında yeni bölümlerini izleyiciyle buluşturan Adım Farah dizisi özellikle hikayesiyle dikkat çekmişti. Sosyal medyada da çok güçlü bir hayran kitlesi tarafından desteklenmekte olan Adım Farah dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyici grubunun dikkatini çekiyor.

Dizinin iki başrol oyuncusu olan Engin Akyürek ile Demet Özdemir Türkiye'nin yanı sıra yurt dışındaki birçok ülkede de geniş bir hayran kitlesine sahip. Söz konusu dizi projesinin dünyaya yayılma noktasında da iki başrol oyuncusunun etkisi oldukça büyük. Türkiye'de yayınlanan diziler arasında Adım Farah isimli proje reyting oranlarında da orta sıralarda bir yapım olarak adından söz ettiriyor. Adım Farah isimli proje sıradan dizilerden bir tık daha iyi olarak görülüyor. Fakat bu durum diziye karşı olan ilgi ise değiştirmiyor. Proje her ne kadar reyting oranlarında orta yerlerde bulunsa da sosyal medyada öne çıkmaya devam ediyor.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Adım Farah isimli televizyon dizisi projesi 24-30 Nisan tarihleri arasında Adba TV tarafından gerçekleştirilen araştırmada önemli bir noktada bulunmuştu. En popüler diziler arasında 2. sırada yer alan Adım Farah dizisi rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. 35.700 ileti ile ikincilik sırasında yer alan Adım Farah dizisi sezonun en başarılı dizisi olan Yalı Çapkını isimli projenin hemen ardında yer aldı. Bu durum Fox TV adına da büyük bir başarı olarak görülüyor. İlk sırada Yalı Çapkını dizisi yer alırken 3. sırada Tuzak ve 4. sırada ise Kızılcık Şerbeti dizisi bulundu. Kızılcık Şerbeti dizisini takip eden yapım ise Yargı olarak dikkat çekti.

Editör: Ecehan Acar