Televizyon ekranlarında 10 bölümünü geride bırakan Adım Farah dizisi yayın hayatına başladığı günden bu yana reyting oranlarında istenilen sonuçları elde etme noktasında başarısız olmuştu. Ünlü oyuncuların projeyi sahiplenmesi ve hikayenin gidişatı noktasında ise herhangi bir problem bulunmuyor. Özellikle Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisi ekran oyunları ile dikkat çekiyor ve iki ünlü oyuncu çok başarılı bir şekilde dizide performans sergiliyor. Duygusallık noktasında ise dizide aşk sahneleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve hikaye bu şekilde daha güçlü olarak ekranlarda yayınlanıyor.

Güçlü bir izleyici kitlesi ile yoluna devam eden Adım Farah bu durumu reyting sonuçlarında ise çok fazla gözler önüne seremiyor. Dizinin sadık izleyici grubu ise tam da bu durumdan şikayet ediyor ve projenin hak ettiği reyting oranlarına ulaşamadığını açıklıyor. Projenin elde ettiği reyting oranlarına bakıldığı zaman tablo pek çok kişinin aklını kurcalıyor ve seyirci grubu bu sonuçlara inanmakta güçlük çekiyor.

Çekim kalitesi yüksek olan dizi hikaye noktasında da çok başarılı bir şekilde yayın hayatına devam etse de reytinglerin neden hala düşük oranda seyrettiği merak ediliyor. Bunun yanı sıra ekipte yer alan oyuncular ve sergiledikleri güçlü oyunculuk performansları da her hafta açık bir şekilde görülüyor. Elde edilen sonuçlar ise tam tersi olduğu zaman izleyici grubu dizine final yapmasından endişe duyuyor ve neler yaşanacağı merak ediliyor.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Mayıs ayına giriş yapılması ile beraber gelecek sezonda dizilerin ekranda olup olmayacağı yönünde kararlar alınacak. Bu sebeple bu ay elde edilecek reyting oranları önemli olacak ve kanalın alacağı karar bu şekilde gözler önüne verilecek. Dizinin gelecek sezonda devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor fakat böyle bir sonuç için projenin reyting oranlarını yükseltmesi şart olarak görülüyor.

Editör: Ecehan Acar