Halkbank başlatmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara gelir belgesi istemeden 50.000 TL'ye kadar aralık ayı sonuna kadar acil ihtiyacı olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını duyurdu. Kredi ödemelerini yapacak olan vatandaşlara özellikle bireysel müşteri olması ve özellikle de kendi bankasında hesabı olan vatandaşlara daha düşük faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlanmaktadır. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka kredi politikalarına uygun olmanız durumunda işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve onaylanan bu kredileri dilediğiniz zaman hesaplarınıza yatırarak da kullanabileceksiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu

Son zamanlarda bankalar üzerinde yapılan düşük faizli kredilerde halkbank'ta yeni bir kampanya yaparak kendi banka müşterilerine 50.000 TL gelir belgesiz kredi vereceğini duyurdu. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar Halkbank hesabı olması durumunda Halkbank müşteri hesabı üzerinden internet şifresi alabilirler ve bankanın mobil uygulamasına giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar banka şartlarına uygun olmaları durumunda istedikleri zaman 50.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunu Halkbank mobil uygulaması üzerinden veya internet sitesi üzerinden yapabiliyor.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Halkbank üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda banka bu kişilerden Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmasını istemektedir. Emekli olan vatandaşlar ise emekli maaşı hesapları üzerinden kredi alacakları gibi emekli maaşlarının Halkbank üzerinden alınıyor olması durumunda en düşük faiz oranlarından yararlanarak gelir belgesiz ihtiyaç kredisi alabilirler.