Denizbank ve Akbank, bankamatik kartı sahiplerini sevindirecek bir haberle karşınızda. İki dev banka, bankamatik kartı kullanıcılarına özel olarak tasarladıkları nakit kredi kampanyasıyla finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için el uzatıyor. Bu kampanya kapsamında, bankamatik kartı sahipleri 14.000 TL'ye kadar hızlı nakit kredi fırsatından yararlanabilecekler. İşte, bu finansal destek kampanyasının detayları:

Denizbank ve Akbank, bu özel kampanya ile bankamatik kartı sahiplerinin ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılıyor. Başvuru yapmak isteyen herkes, belirtilen başvuru şartlarına uymaları durumunda bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecekler. Onaylanan krediler, hızlı bir şekilde hesaplara aktarılacak.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Kampanyaya katılmak isteyenler için hız büyük bir önem taşıyor. Denizbank ve Akbank, başvurularını yalnızca 5 dakika içerisinde sonuçlandırarak acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilmenize yardımcı oluyor.

Başvuru yapmak isteyenler için iki seçenek sunuluyor. Kendi bankamatik kartı hesabınız aracılığıyla 14.000 TL nakit kredi almak istiyorsanız, cep telefonunuzdan SMS göndererek başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapmak için bankaların belirlediği kredi puanı şartı olan 1500 ve üzeri kredi puanına sahip olmanız gerekmektedir.

Denizbank'a SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız, "kredim [boşluk] TC kimlik numarası [boşluk] doğum tarihi (gün ay yıl)" formatında bir mesajı "32 80" numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Akbank üzerinden SMS ile başvuru yapmak isteyenler ise "kredi [boşluk] TC kimlik numarası [boşluk] 14000" formatındaki bir mesajı "44 25" numarasına göndermelidir.