Tc kimlik numaraları üzerinden sorgulama yaparak, kredi puanı yüksek olan vatandaşlara, Denizbank tarafından yeni bir kredi paketi veriliyor. Denizbank, yaptığı açıklamada, 11 haneli TC kimlik numaranızı yazarak ihtiyaç kredisi ödemesi almak isteyen vatandaşlara bir gün içerisinde 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesi veriyor. başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verilecek ve Denizbank tarafından yapılacak olan başvurularda bireysel kredi onayı alan vatandaşlar, 30 gün içerisinde de isterlerse bu kredi onayı bekleyebilir. 

Denizbank kredi başvurusu...

Denizbank, başlatmış olduğu, ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte vatandaşlar, ödeme vermeye devam ediyor. Denizbank üzerinden kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek banka şubeleri üzerinden işlem yapabiliyor. Denizbank kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizlerde cep telefonunuz üzerinden kısa mesaj atarak, başvuru yapabilirsiniz. 

Sms ile DenizBank üzerinden yapacağınız kredi başvurularında sonuç 5 dakika içerisinde sizlere verilir ve onaylanan tutar en yakın Denizbank şubesi üzerinden kullanabilirsiniz. Denizbank üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, 32 80 numarasını kredim TC kimlik ve doğum tarihi yazarak bu mesajı göndermeleri halinde hemen aynı gün içinde, cebimde kredi kampanyasına katılarak, ne kadar onay aldıklarını, görebilir. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman, Denizbank, resmi internet sitesi, banka şubesi banka müşteri hizmetleri numarası ve Denizbank ATM'si üzerinden de kredi alabilmektedir. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Denizbank banka hesabı olan vatandaşlar ise Denizbank'ın mobil uygulamasını kullanarak tüm işlemleri, şubelere gitmeden yapabiliyor. Denizbank, mobil uygulaması üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu onay alması durumunda sizlere söylenen işlemleri tamamlamanız halinde kredinizi 5 dakika içerisinde deniz mobil uygulaması üzerinden Denizbank, hesabınıza yatırabilirsiniz.