Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sonrasında Türkiye'de devlet bankaları olan Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, vatandaşlara destek olmak adına faizsiz kredi kampanyaları başlattı. Depremzedeler için sunulan bu kredi kampanyası ile vatandaşlara 6 ay geri ödemesiz faizsiz kredi desteği sağlanıyor.

Deprem kredisi başvurusu, depremden zarar gören kişiler için mümkündür. Başvurular, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank şubeleri aracılığıyla yapılabileceği gibi, 3 devlet bankasının mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri üzerinden de tamamlanabilir.

Deprem destek kredisi, tamamen faizsiz olarak sunuluyor ve 36 ay vadeli oluyor. Üst limiti 50.000 TL olarak belirlenen bu kredi, depremden zarar gören bireysel müşterilere özel olarak sunuluyor. Ayrıca, KOBİ'ler için de bu kampanyadan faydalanma imkanı bulunuyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, KOBİ'lere bir yıl geri ödemesiz ve 36 ay vade seçeneği ile faizsiz masrafsız kredi sunuyor.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Kamu bankaları tarafından depremzedelerin hesaplarına 5.000 TL faizsiz ve masrafsız nakit avans tanımlandı. Bu sayede depremden zarar gören kişiler, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Deprem destek kredisi başvuru şartları arasında, bankaların müşterisi olmak ve öncesinde vadesiz mevduat hesabı açtırmak yer alıyor. Kredi faizi uygulanmadan verildiği için, vatandaşlar geri ödeme planı konusunda daha rahat olabilirler. 6 ay geri ödemesiz dönemden faydalanmak ise mümkündür.

Deprem felaketi sonrasında, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası ile depremden zarar gören vatandaşlar rahat bir nefes alabilirler. Kamu bankaları, vatandaşlara destek olmak adına sunulan bu kampanya ile depremzedelere önemli bir destek sağlamayı hedefliyorlar.