Ziraat Bankası, Bankkart'ınız ile TatilBudur'da yapacağınız alışverişler için cömert bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 12.500 TL-17.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişler için 1.000 TL Bankkart Lira, 17.500 TL-24.999 TL arasındaki alışverişler için 1.750 TL Bankkart Lira, 25.000 TL ve üzeri alışverişler için 2.500 TL Bankkart Lira ödülü verilecektir. Kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Kampanyadan yararlanmak için, Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerin TatilBudur'da Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Ayrıca, kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler, kampanyadan yararlanamayacaklardır. Katılım için, Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya cep telefonundan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderilebilir.

Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar, 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilir.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Kampanya, Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir ve uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanya, ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemleri kapsamamaktadır. Ayrıca, kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Ziraat Bankası'nın sunduğu bu fırsat ile TatilBudur'da yapacağınız alışverişlerde ekstra bir kazanç sağlayabilirsiniz. Kampanya kapsamında sunulan ödüller oldukça cazip olduğu için, müşterilerin fırsatı kaçırmaması önerilir.