Ziraat Bankası son dakika kredi kampanyası açıkladı. Ziraat Bankası son dakika gelişme olarak kredi kampanyası açıkladı. Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasına başvuran vatandaşlar belirli şartlar altında yetkilendirilecek ve yüksek limitli kredi teklif edilecektir. Kullanılabilecek kredi limiti 200.000 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yüksek limitli krediler en güncel banka girişimlerinden biri haline geldi. Hem kamu hem de özel bankalarda bir dizi yüksek kredi limiti kampanyasını koordine etmeye devam ediyor. Bu krediler başvuru yaptığınızda belirtilen tapu faiz oranları ile kullanılabilmektedir. Ziraat Bankası kısa süre önce başlattığı kredi kampanyası ile uygun faizle kredi veren bankalar arasında ilk sıraya yerleşti.

Alınacak 200.000 TL'lik kredi için diğer Banka'nın borçlarının kapatılması için kampanya düzenlenecektir. 200.000 TL'nin üzerinde borcu olan müşteriler, tek ödeme koşulunu kabul etmeleri halinde bankadan kredi başvurusunda bulunabilecekler. Bankanın politikalarının yerine getirilmesi halinde Ziraat Bankası'ndan 200.000 TL kredi temin etmekte sorun yaşamazsınız.

Ziraat Bankası 200.000 TL Kredi Başvurusunu nasıl yapabilirsiniz?

Çok sayıda vatandaş, Ziraat Bankası'nın bir önceki kampanya kapsamında başlattığı 200.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurularını aramaya başladı. Mevcut kredi başvuruları sadece bankaların lokasyonları üzerinden kabul edilmektedir. Söz konusu kredi 36 ay vadeli ve 3 ay ödeme ertelemelidir.

200.000 TL kredi başvurusunda bulunan vatandaşlara düşük faiz oranları ile banka tarafından anında kullandırabilme seçeneği sunulmaktadır. Kimlik ve gelir belgeniz ile size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek 200.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

ziraat-bankasindan-son-dakika-kredi-kampanyasi-duyuruldu-ihtiyaci-olanlara-yuksek-limitli-nakit-1

Kimlik ve gelir belgelerinizle başvurunuzu yaptıktan sonra aynı gün banka sonucu size bildirir. Başvurunuz kabul edilirse, diğer faturalarınızı hemen ödemeye başlayabilirsiniz. Bu kredi, maaşlı tüketiciler için kimlik doğrulamalı kredilerle birlikte de kullanılabilir. Ziraat Bankası'nın kimlik yapısı kamu bankaları arasında en yüksek krediyi sağlamaya devam etmektedir.

Ziraat Bankası resmi web sitesi: https://www.ziraatbank.com.tr/

Ziraat Bankası resmi müşteri hizmetleri telefon numarası: 444 00 00 - 0850 220 00 00

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Unutmayın: Ziraat Bankası müşteri iletişim merkezi ile 7/24 zaman ve mekan gözetmeksizin telefon ile bankacılık işlemlerinizi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.