Ziraat Bankası, QR ödeme yöntemi kullanarak 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine 10 TL Bankkart Lira veriyor. Kampanya için son gün bugün. 

Ziraat Bankası, müşterilerine avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankanın son kampanyası ise QR ödeme yöntemi kullanarak yapılan alışverişlerde müşterilere Bankkart Lira veriyor. Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil uygulamaları üzerinden QR ödeme kullanarak 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, her işlem için 10 TL Bankkart Lira kazanıyor. Kampanya, 1-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve son günü bugün.

Kampanya detaylarına göre, müşteriler işlem öncesinde Bankkart Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamalı. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek ve kampanyadan maksimum kazanılabilecek Bankkart Lira tutarı 100 TL olarak belirlendi. Kampanya sadece Bireysel Bankkart sahibi müşteriler için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya süresince QR ile ödeme yapılan alışverişler peşin ya da taksitli olarak yapılabilir.

Müşteriler QR ödeme yapmak için önce işlemi görevliye bildirerek Bankkart Mobil uygulamasında “Ödemeler” menüsündeki Ödeme seçeneğini seçmeli ve POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil uygulamasındaki ödeme ekranına okutarak ödemeyi tamamlamalıdır. Kampanya kapsamındaki işlemlerin iade, iptal, nakit çekim ve Bankkart Lira kullanım işlemleri değerlendirilmeyecek, karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Ziraat Bankası müşterileri, bugün son gün olan kampanyadan hızlıca faydalanabilir ve alışverişlerini daha avantajlı hale getirebilirler.

Editör: Vural Pars