ATM’ye Ziraat Bankası kartını takanlara 25.000 TL para yatacak. Son zamanlarda ekonomik krizin sebep olmuş olduğu alım gücünün düşüklüğünden dolayı vatandaşlar düşük faizli kredinin peşine düşmüş durumda. Ziraat Bankası kartı olan kişilere ise Müjde verildi.

Düşük faiz oranları ile kredi ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik Ziraat Bankası’ndan bomba gibi bir haber gündeme düştü. ATM üzerinden 25.000 düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisini alabilme imkânı sunuluyor.

 Düşük Faiz Oranlı Krediye İhtiyacı İçin Ziraat Bankası’na Başvurun

 Ziraat Bankası bankamatik hesabı olan kişilere müjde verildi. Son zamanlarda beklenen düşük faiz oranlı Kredi müjdesi Ziraat Bankası tarafından verildi. Sadece 3 dakika zaman ayırarak 25.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisini ATM’den bankamatik hesaplarından çekebilmek mümkün hale geldi.

 Düşük faiz oranıyla kredi kullanmak her vatandaş için beklenen bir haber durumundaydı. Ziraat Bankası ekonomik bunalımda olan ve ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlara yönelik olarak güzel bir haber vererek 25.000 TL tutarında düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisini kullanıma sundu. Üstelik sadece 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde başvuru yaparak onaylandığı takdirde 25.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisini bankamatiklerden ve ATM aracılığıyla çekebilmek mümkün hale geldi.

Hem düşük faiz oranları hem de 36 ay vadeli desteklenen bu ihtiyaç kredisi sayesinde borcu olan vatandaşlar 3 yıl vadeli olan bu ihtiyaç kredisi ile kolay bir şekilde borçlarını kapatabilecekler. Diğer kamu bankalarına nazaran Ziraat Bankası’nın düşük faiz oranını ile vermiş olduğu bu ihtiyaç kredisi çok fazla rağbet görecek.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Türkiye’nin saygıdeğer kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası vatandaşların acil ihtiyaç kredisi isteklerine karşılık veriyor. Düşük faiz kredi imkânı sağlayan Ziraat Bankası başvuru yapılması halinde 25.000 TL tutarındaki krediyi anında bankamatik hesaplarını aktarıyor. Başvuru için ise bankaya gitmeden sadece ATM bankamatik kartı ile ya da kredi kartı aracılığı ile başvuru yapılarak düşük faiz oranlı bu ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz. Faiz oranları ise 1,29 ile 1.59 aralığında değişmekte olup vade olarak da 36 ay süreyle ödeme imkanı sunuyor.