Son zamanlarda artan döviz kuru sebebiyle gelen zamlar oldukça can sıkıcı. Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte Zor zamanlarında acil paraya ihtiyacı olacak olan vatandaşlara 75000 TL nakit onay vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası devlet bankası olmasından dolayı vatandaşların en çok tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Yapılacak olan bu son kampanyada asgari ücretle çalışan kişiler ve emekli olan kişiler ile birlikte devlet memuru olan kişiler bireysel ihtiyaç kredisi olarak Ziraat Bankası üzerinden destek kampanyasına katılabilecek. Ziraat Bankası İlk taksit ödemesinde 3 ay erteleme toplamda ise 36 ay vadeye kadar vereceğim bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen kişilere kolay bir şekilde başvuru imkanı sağlayacak.

Eğitim için sağlık için alışveriş için borç için kullanabileceğiniz bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler 75000 TL almış olmaları durumunda diğer bankadaki borçlarını da bu bankaya taşıyabilir. Düşük faiz oranları ile başvuru yapabileceğiniz Ziraat Bankası 75 bin TL kredi kampanyasına katılmak için bazı şartlar önemli...

Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam edecek...

Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanyaları ile birlikte son zamanlarda oldukça adından söz ettiriyor. 75 bin TL'ye kadar verilecek olan bu krediler de özellikle banka müşterisi olan emekli kişiler hızlı bir şekilde Kredi notu düşük olsa bile bu bankadan onay olabilir. Ziraat Bankası şubelerine giderek başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz gibi ayrıca banka şubelerine gitmeden internet üzerinden de işlem yapabileceksiniz.

zz2

Ziraat Bankası tarafından verilen 75000 TL kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişi kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda ve geliyor durumu düzenli olarak 6 aydır aynı yerden olması durumunda kredi onayı alabilir. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Başvuru yapmak isteyen kişiler eğer banka şubelerine giderek işlem yapmak istiyorlarsa yanlarında giderken gelir belgesi ve kimliklerini götürmeleri gerekmektedir. Kimlik ve gelir belgesi ile birlikte yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu sonucunda sizlere Ziraat Bankası 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi kullandırmak için işlem yapacak. Banka şubelerinden yapacağınız kredi başvurusu şube yetkisinin de onaylanacak için aynı gün içinde size ne kadar kredi onayı verileceği söylenecek. Kampanya detaylarını öğrenmek istiyorsanız ve faiz oranları hakkında bilgiler almak istiyorsunuz Ziraat bankası'nın resmi internet sitesine girebilir buradan bilgi edinebilirsiniz.