Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri verileceği açıklandı. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan İhtiyaç Kredisi kampanyası duyurusu sonrasında nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirerek, bu banka üzerinden kredi kullanabilmektedir. 

Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada 30000 TL kredi ödemelerinde gelir belgesi istemeden, vatandaşlara ocak ayı sonuna kadar destek vereceğini duyurdu. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanyada ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara banka müşterisi olması durumunda, şubelere gelmeden de kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri hızlı birşekilde hemen hesaplara yatırılarak kullandırılıyor. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Mobil uygulama üzerinden de internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde, Ziraat Bankası, sizlere 30000 TL kredi 36 ay vadeli olarak ödeyecektir. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişilerin emekli olması durumunda maaş müşterisi olması ile birlikte daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi borç kapatma kredisi veya ipotek vererek, ipotekli kredi kullanabilmektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi alabileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyaları hızlı bir şekilde katılmak istiyorsanız, 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz. En yakın banka şubesine giderek de kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmanız mümkün olmaktadır.