Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden 23 bin TL'ye kadar nakit verileceği haberi sabah internet sitelerine düştü. Ziraat Bankası bir VakıfBank'ın yapmış olduğu Açıklama ile birlikte 23 bin TL'ye kadar nakit kullanacak olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirerek 36 ay vadeye kadar nakit kredi kullanabilecekleri haberi doğrulandı. 

Bireysel ihtiyaç kredisi olarak vatandaşlara 23 bin TL'ye kadar Ödeme yapacak olan bu iki banka üzerinden sizlerde şubelere gitmeden başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve en düşük faiz oranlarından yararlanarak acil ihtiyaçlarınız için 23 bin TL kredi kullanabileceksiniz.

23 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Ziraat Bankası ve VakıfBank'ın uyguladığı Kredi politikalarına uygun vatandaşı olması gerekmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin başvurularını gerçekleştirdikten hemen sonra hızlı bir şekilde kendi banka hesaplarına ödeme alabilecektir. 

Sigortalı olarak çalışan vatandaşların kredi kullanabilmeleri için son iş yerlerinde 6 aydır çalışıyor olmaları gerekiyor. Yeni işe başlayan ve bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin sigorta durumları yeni olması durumunda banka kefil veya ipotek verecek vatandaşlara Kredi imkanı sunuyor. 

Nakit ihtiyacınızıı olması durumunda sizlerde banka üzerinden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası ile Vakıfbank üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yaparak hemen Kredi sonucunu öğrenmek isteyen vatandaşlar bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor. Ziraat Bankası ile Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 23 bin TL'ye kadar kullanacakları bu krediler de ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabiliyor. Emekli olan kişilerin bu kredileri kullanabilmeleri için emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan veya Vakıfbank üzerinden almaları ve emekli maaşı almış oldukları banka üzerinden başvurularında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Düşük faiz oranları ile alabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler 5 dakika içerisinde alacakları bu krediler ile birlikte acil ihtiyaçlarını giderebilir hızlı bir şekilde banka üzerinden kredi sonucunu öğrenebilir.

krediler-323-22

Ticari müşteriler ve çiftçi olan müşterilerin de katılabilecekleri bu kampanyalarda banka şubelerinden başvuru yapacak olan kişiler kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte işlem yapmaları gerekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank anı resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında bilgi alabilir ve güncel faiz oranlarında yine bankanın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.