Milyonlarca vatandaşa kamu hizmeti yürüten bankalardan piyango! Talih kuşu size konabilir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank nakit ihtiyacı hisseden vatandaşlara ödeme yapacak. Dün gece saatlerinde gelen duyuru ile toplamda 60 bin liralık ödeme yapılacak. Kamu bankası olarak hizmet veren üç banka (Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank) nakit ihtiyacı olan kişilere 60 bin lira ödeme yapacak. 

Kamu bankaları, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ön plana çıkarak onları nakit açısından rahatlatacak kampanyalar yürütüyor. Her üç bankada binlerce liralık ödeme ile ilgili duyuruyu gece geç vakitte yaptı. Nakit kullanmak isteyen vatandaşlar, kamu bankalarının şubelerine giderek başvuru yapabilirler. Bunun yanı sıra mobil bankacılık uygulaması ile online bankacılık üzerinden de başvuru imkânı bulabilirler. 

Nakit noktasında sorun yaşayan veya ihtiyaçlarını karşılamak için nakit paraya ihtiyacı olan kişiler kamu bankaları üzerinden kredi kullanabilirler. Kamu hizmeti yürüten bankalardan bu konuda müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank düşük faiz oranlı 60 bin liralık kredi imkânı sağlıyor. Düşük faiz oranı ve uygun vadelerle kredi kullanmak isteyenler konu ile ilgili bilgileri bankaların internet sitesi üzerinden bulabilirler. 

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Kamu Bankalarından Düşük Faizli Kredi İmkânı 

Milyonlarca vatandaş bu müjdeyi bekliyordu. Nakit sıkıntısı yaşayan veya ihtiyaçlarını karşılamak için nakit bulamayan vatandaşlar için müjde kamu bankalarından geldi. Emekli ve çalışanlar başvuru yaparak kamu bankalarından kredi kullanabilir. Emekli vatandaşların kredi kullanmak için emekli maaşlarını bu bankalar üzerine taşımaları halinde promosyon imkânından da faydalanabilecek. 

Şirketler ile kamu bankaları kendi aralarında anlaşma yaparak çalışanları için promosyon alabilecek. Her üç bankada gece yarısı kampanya ile ilgili olan detayları internet sitelerinden duyurdu. 

Kredi Başvuru Şartları Bankalar Tarafından Açıklandı

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, kredi başvurusunda bulunacak vatandaşlar için kredi şartlarını açıkladı. Her üç bankada 60 bin lira tutarlı, 24 ay vadeli kredi için uygun faiz oranı uyguluyor. Başvurular her hangi bir kamu bankası üzerinden yapılabilir. Emekli vatandaşlar bu bankalar üzerinden maaş almaları halinde düşük faiz oranlarından da faydalanabilecek. Yüksek limitli kredi kullanmanın yanı sıra, kefilsiz ve şarta bağlamadan kredi kullanabilecekler.