13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yaptıkları yeni açıklamalar ile birlikte vatandaşlara hızlı ve anında kredi imkanı sağlamaya devam edeceğini açıkladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ülkemizde kamu bankası olarak hizmet verdiği için nakit almak isteyenlerin her zaman ilk tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Kredi almak isteyenler başvurularını bu bankalar üzerinden yapmaları durumunda yeni kredi paketinden düşük faizlerle yararlanacaklardır. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yaptıkları yeni kredi kampanyası ile birlikte de başvuru yapacak olan tüm vatandaşlara anında işlem yaparak kredi vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank son yaptığı kredi kampanyasında eğer kredi notunuza göre düşük faizlerle yararlanmak istiyorsanız 4 ve 7 gün içinde başvuru yapmanızı istemektedir.

ZİRAAT BANKASI 

Kamu bankası Ziraat Bankası, sizlere 50 bin TL'ye kadar kredi vereceğini açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda banka 3 dakika içinde sizlere sonuç verecektir. 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredilerde başvuru yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verirken, en düşük faizlerle kredi imkanı sağlayacaktır. Ziraat Bankası yaptığı bu kredi kampanyasında başvuruları almak isteyenlere 30 bin TL'Ye kadar gelir belgesiz internet bankacılığı üzerinden de kredi vermektedir. 

VAKIFBANK VE HALKBANK

Diğer iki kamu bankası üzerinden de başvuru yapacak olan kişilere banka hemen sonuç veriyor. Vakıfbank ve Halkbank yaptıkları bu açıklama sonrasında nakit imkanından faydalanmak isteyenlere hemen işlem yapıyor. Vakıfbank ve Halkbank en yakın banka şubelerine giderek kredi almak isteyenlere de özel ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. 4 ve 7 gün içinde başvuru yaparsanız, bu iki banka sizlere düşük faizlerle kredi verecektir. 

Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsa, düşük faizli kredi alabileceklerdir. Bu şekilde sizlerde başvuru yapacak ve onaylanan kredinizi hemen hesaba yatıracaksınız.