Kamu bankaları tarafından başlatılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabı olması durumunda uygun faiz oranları ile birlikte Kredi kullanarak hemen aynı gün içinde işlem yapabilirler ve ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabınızın olması durumunda 5 dakika içerisinde internet bankacılığı uygulamalarına giriş yaparak buralardan ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve onaylanan kredinizi hemen aynı gün içinde kullanabilecek. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank banka hesabı olan tüm vatandaşları için başlatmış olduğu Bu kampanyada bireysel kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde işlem yapmaya devam edecektir.

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinde hesabınız varsa müşteri hizmetleri numarasını arayarak nternet bankacılığı şifresi oluşturabilir oluşturmuş olduğunuz bu internet bankacılığı şifresi ile birlikte de kredinizi İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank mobil uygulamalar üzerinden sizlere vermiş olduğu bu kredilerde nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşları için 5 dakika içerisinde sonuç verecek ve onaylanan kredileri hesaplara yatırarak hızlandırılacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi alabileceğini söylemek istiyoruz. En yakın banka şubeleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar kimlik ve gelir belgesi ile birlikte yapacakları işlemlerde hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerini gerçekleştirmektedirler. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi başvurusu yapamayan vatandaşlar bankaların resmi internet sitelerine girerek buralardan işlem yaparak 5 dakika içerisinde Kredi sonucu alabilmektedir.