Kamu bankaları ödeme yapacak. 100 bin lira tutarlı nakit kredi kullanmak isteyenler için başlatılan kampanyaya herkes katılabilecek. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli düşük faiz oranlı kredi kullanabilecek.  Ziraat Bankası, Vakıfbank ile Halkbank tarafından başlatılan kampanya da nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuru yapabilecek.  Kredi işlemleri 5 dakika gibi kısa sürede yapılabilecek. 100 bin lira ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler özellikle kamu bankalarını tercih ediyor. 24 ay vadeli ödeme yapılacak kredi işlemlerini gerçekleştirmek için bireysel tüketici kredisi kullanmak mümkün.

Resmi Gazetede yayınlanan kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar nakit kullanmak için başvuru yaparak krediyi kullanabilirler. İlk taksit ödemesinde 3 aylık erteleme imkânı bulunan kampanyaya katılım sağlamak isteyenler başvurularını yapabilir. Başvuru gerçekleştikten sonra vatandaşlara kredi sonucu kısa sürede iletilir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar başvuruda bulunarak krediye hak kazanabilirler. Başvuru için banka şubesine gitmeye gerek kalmadan başvuru yapılabilecek.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Kamu Bankaları, Kimlere Başvuru İmkânı Tanıyor?

Kamu bankaları tarafından düzenlenen kampanyaya katılım sağlamak için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, kamu bankaları üzerinden gerekli başvurularını yapabilirler. Tüm işlemlerde faiz oranları ne düşük oranlar ile işlem görecek. Düşük oranlı faizlerden faydalanmak için bireysel müşteri olmak gerekiyor. Bireysel müşteri olan vatandaşlar, kamu bankaları tarafından başlatılan kampanyada nakit kullanmak isteyenlere kısa sürede sonuç bildiriliyor. Onaylanmış krediye hesaplarına aktararak aynı gün içinde kullanmak mümkün. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından müşterilere yapılacak olan 100 bin lira tutarları krediyi, borç kapatma kredisi olarak kullanmak isteyen vatandaşlar banka şubesine gerek kalmadan başvuru yapabilecek. Nakit kredi olarak verilecek olan tutar aynı gün içinde kullanılabilecek. Şayet kamu bankaları üzerinden hesabınız mevcut ise, nakit krediye ihtiyaç duymanız halinde gerekli başvuruları yaparak ödemeye hak kazanabilirsiniz.