Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT üzerinden Ramazan Bayramı için ihtiyaç kredisi ödemeleri verileceği açıklandı. 4 banka tarafından yapılan Ramazan Bayramı Kredi kampanyasında 18 yaşından büyük olan ve emekli olan herkes başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde banka üzerinden kredi alabilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kamu Bankası olmasından dolayı vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirirken bayram kredisi adı altında verilen bu kredilerden yararlanacak olan vatandaşlara 5 dakikada sonuç vereceğini de hızlı bir şekilde kullandıracağını da açıkladı. 3 kamu Bankası üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit alabileceğiniz kampanyalara katılmak istiyorsanız acil ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebilecek ve nakit kredi kullanabileceksiniz.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlara banka internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor ve nakit kredi ödemeleri uygun faizlerle hızlı bir şekilde verilerek vatandaşlara sunulmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilecek ve buralardan kredi kullanabileceksiniz.

PTT üzerinden nakit kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar da ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa PTT Ramazan Bayramı kredisi kampanyasına cep telefonları üzerinden SMS atarak katılabilmektedir. PTT üzerinden nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorlarsa başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde alabilecekler ve nakit krediyi hesaplarına sms ile onay aldıktan sonra yatırabileceklerdir.

Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz durumunda 18 yaşından büyük olan herkes Kredi kampanyasına katılabilir.