Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank hesabı olan vatandaşlar için yapılan yeni duyuruda nakit kredi kullanacak olan kişileri uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirileceği açıklandı. nakit kredi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden 50.000 TL kredi ödemesi alabilirsiniz. ₺50.000 Kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz 50.000 TL kredi sizlere ilk taksit ödemenizde 90 gün ertelemeli olarak verilmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşları ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme yaparken düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi gerçekleştirmektedir. kredi ödemelerinizi eğer banka şubelerine gitmeden internet üzerinden yapmak istiyorsanız bankanın yapmış olduğu bu Kredi kampanyasına internet bankacılığı veya mobil uygulamalar üzerinden katılabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu Bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilerin belirli şartlara uygun olması durumunda işlem yapmaktadır. 50.000 TL ihtiyaç kredisi sigortalı olarak çalışan vatandaşların Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmaları durumunda, emekli olmaları durumunda ise emekli maaşı hesaplarının bu bankalar üzerinde alınması durumunda Kredi ödemeleri gerçekleştirilerek hızlı bir şekilde işlem yapılmaktadır.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu bu Kredi kampanyalarını Kendi resmi internet siteleri üzerinden duyurdu ve başvuruları internet sitesi üzerinden de almaya devam edecek..