Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Halkbank ve Garanti Bankası Yeni yapmış olduğu kredi kampanyası ile birlikte ortak olarak vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri gerçekleştireceğini açıkladı. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank gibi kamu bankalarının yanısıra Garanti Bankası Akbank gibi bankalar üzerinden de nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman başvurularını gerçekleştiren kredi alabilecekler. 

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalarda özellikle düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemelerini hızlı birşekilde hesaplarına yatırarak kullandıracağını açıkladı. 

Garanti Bankası ve Akbank ise bireysel müşterilerin kredi politikalarına uygun olup, banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerini gerçekleştirebileceğini açıkladı. Banka şartlarınıza uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizlerde bu bankalar üzerinden kredi başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, başvuru şartlarına uygun olması durumunda banka şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurabilir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusunu yapacak olan vatandaşlar, belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemelerini hızlı birşekilde hesaplarına yatırarak, kullanılabilmektedir. Banka kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmaktadır. 

Garanti Bankası ve Akbank

Garanti Bankası ve Akbank, özel banka olduğu için kendi politikalarına göre, hızlı bir şekilde kredi işlemleri yaparak kendi politikalarına göre, onay vermektedir. Garanti Bankası kredi başvurusu banka şubesinden banka müşteri hizmetleri numarası üzerinden ve banka şubeleri haricinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapılmaktadır. 

Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden SMS atabilir veya bu bankada hesabı olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasına girerek, 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak, kampanya detayları hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

Editör: Vural Pars