TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Ziraat Bankası, Köye Dönüş Projesi ile 350 Bin TL Faizsiz Kredi Sunuyor: Ziraat Bankası, faizsiz kredi kampanyaları kervanına katılarak Köye Dönüş Projesi'ni başlattı. Müşterilerine sunulan kredi paketi ile 84 aya kadar vade ve 350 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuluyor. Ödemelere 12 ay sonra başlanarak sunulan bu kredi, müşterilerinin köye dönüşünü hızlandırmayı ve tarım sektörüne destek olmayı hedefliyor.

Köye Dönüş Projesi kapsamında müşteriler, Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla 350 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Bu kredi için ödeme yapmaksızın 12 ay sonra ödemelere başlanacak ve 84 ay vade seçeneği sunulacak. Yalnızca bazı illerde geçerli olan bu kredi kampanyasının ismi, müşterilerin kendi köylerinde tarım ve hayvancılık yapmalarını amaçladığı için "Köye Dönüş" olarak belirlendi.

Kredi kampanyası özellikle, şehirde yaşayan ve köylerinde tarım ve hayvancılık yapmak isteyen müşterileri hedefliyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında köye dönüş oranının beklenildiğinin altında kalması sebebiyle, hükümetin çiftçileri desteklemek adına birçok proje üretildi. Bu proje kapsamında sunulan kredi, üst limiti 350 bin TL olarak belirlendi ve faiz alınmaksızın sunuluyor.

Ziraat Bankası'nın köye dönüş projesi, üretime katkı sağlamak isteyen müşterilerin yanı sıra doğayla iç içe yaşamak isteyenler için de büyük bir fırsat sunuyor. Bu kredi paketiyle müşteriler, şehrin karmaşasından kurtulup hayatlarını köylerinde sürdürmek için ihtiyaç duydukları desteği bulabilirler.

Ayrıca, Ziraat Bankası tarafından verilen Genç Çiftçi kredisi de, müşterilerin üretime katkı sağlamalarını hedefliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 milyon TL'ye çıkarılan Genç Çiftçi Desteği, kadın yatırımcıların da faydalanabileceği birçok seçenek sunuyor. Büyükşehirlerde nüfus yoğunluğunu azaltmak ve üretime teşvik etmek amacıyla yapılan bu proje, ülkemizin kalkınması ve tarım sektörünün güçlenmesi için önemli bir adım olabilir.

Editör: Vural Pars