Ziraat Bankası Ramazan Bayramı Yardımı Yapacak! Hesapları Olanlara 10.000 TL Ödeme Yapacak. Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden Ramazan ayı boyunca verilecek olan 10000 TL, ödemeler için bankanın resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapıldı.

 Ziraat Bankası üzerinden başlatılacak olan bu kampanyada 36 ay vadeye kadar işlem yapacak olan vatandaşlar, 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenebilecek. 10 bin TL'ye kadar acil ihtiyaçları olan kişiler için Ramazan ayı boyunca verilecek olan bu nakit kredi kampanyasında en düşük faiz oranları ile yararlanacak ve ilk taksit ödemesini, dilerseniz 3 ay ertelemeli yaparak, Kurban Bayramı sonrasında ödemeye başlaya bileceksiniz.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için başlatılan bu kampanyada, devlet bankası olan Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanya ile birlikte hem banka şubeleri üzerinden hem de banka internet sitesi üzerinden başvuru yapacak. 

Ziraat bankası kredi başvurusu nasıl yapılacak?

Ziraat Bankası, başvuru yapmak isteyen kişilere hem internet sitesi üzerinden hemde banka şubeleri üzerinden hizmet vermektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, hızlı bir şekilde sonuç alabileceksiniz. 

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar için ise en kolay başvuru yöntemlerinden birtanesi internet bankacılığı üzerinden yapılacak olan 10000 TL ihtiyaç kredisi başvuru yöntemi olmaktadır. Ziraat Bankası, hesabınız var ise hemen internet bankacılığı şifresi oluşturarak buradan mobil uygulamaya giriş yapabilir ve bankanın 10000 TL'ye kadar vermiş olduğu, Ramazan Bayramı için yapılan acil yardım kredisine başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

ziraat-bank-4

Ziraat Bankası müşterisi olmayan vatandaşlar ise en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek, kimlikleri ve gelir, belgeleriyle birlikte hızlı birşekilde bu bankanın başlatmış olduğu kredi kampanyasına katılabiliyor. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda maaşlarını bu banka üzerinden almasını isteyen banka, ayrıca kredi kullanacak olan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda da son işyerlerinde 6 aydır sigorta geçmişi olmasını istemektedir. Kampanya detaylarını öğrenmek istiyorsanız, Ziraat Bankasının resmi internet sitesine giriş yapabilir ve buradan kredi başvurusu hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz.