Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 0.77 faiz oranları ile kredi alabileceksiniz. Banka bu kampanya hakkında duyurular paylaştı. Nakit ihtiyacı olan kişiler hemen ödeme almaktadır. Son dakika haberine göre Ziraat Bankası ve diğer bankalar üzerinden kredi alan ve bu kredileri düzenli ödeyen kişilere hemen ödeme verilmektedir. Ziraat Bankası banka hesabı olan kişiler ise 0.77 faizlerle kredi 5000 TL alacaklardır. 

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Ziraat Bankası başlattığı bu kampanyada bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler için destek verecek. Ziraat Bankası nakit kredisi için başvuru yapmak isteyen kişilere emekli olması  durumunda daha düşük faizle kredi verecek. Sizlerde bankanın kredi kampanyasına katılarak işlem yapacaksanız banka resmi internet sitesi üzerinden güncel faiz oranları hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler 0.77 faizli kredi almak için 5000 TL işlem yapacaktır. Kredi notu uygun olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsa daha yüksek limitlerde bankanın kredi şartlarına uygun olması durumunda onay alacaklardır. 
Ziraat Bankası kredi almak isteyen kişilere banka internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmaları durumunda da kredi verecek. Bu krediler başvuru yapacak olan kişinin gelir durumuna ve kredi notuna bakılarak ödenir. Banka hesabınızın olması durumunda ise banka Ziraat mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabileceksiniz. Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden kredi alacak kişiler hafta sonu olsa da bu kredileri alabileceklerdir.