Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, belirlenen şartlara göre kredi alabiliyorlar. Özellikle kredi notu düşük olduğu için diğer bankalardan kredi alamayan kişilere, Ziraat Bankası hemen onaylı kredi vererek, kredi kullandırmaktadır. Ziraat Bankası kredi notu düşük olan emekli ve sigortalı olan kişilere kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız kredi kampanyası ile birlikte, 10.000 TL'ye kadar 1.55 faiz oranları ile işlem yapacağını ve 10.000 TL aldığınızda 36 ay vadeli kredi alacağınızı duyurdu. Ziraat Bankası kamu bankası olarak ülkemizde en çok tercih edilen banka oluyor. Sizlerde bu banka üzerinden tüm bankacılık işlemlerinizi güvenli yapabilir, diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirsiniz. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası üzerinden 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler, kredi notu düşük ise emekli olması veya çalışıyorsa da en az 6 aydır sigortası olması gerekmektedir. Kredi notu düşük olan kişiler, bu şartlara uygunsa banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, hemen onay alacak ve onaylanan tutarı da hemen hesaba atacaktır. 

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Detayları...

Ziraat bankası ihtiyaç kredisi alacak kişiler, 6 ay ertelemeli veya 3 ay ertelemeli kredi kullanabilecekler. Ziraat Bankası üzerinden banka kredi şartlarına uygunsanız banka şubelerinden veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak kredi alabileceksiniz. Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak hemen onay alabilir, onaylanan tutarı da hemen hesaba atabilir. 

ziraat-bankasi-kredi-notu-dusuk-olan-kisilere-10000-tl-kredi-verecek-6-ay-ertelemeli-olacak1

Özellikle bu bankada hesabı olan kişiler, düşük faizli ve masrafsız krediyi Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden kullanabiliyorlar. Ziraat Bankası hesabınız ile internet şifresi alabilir, bu şifre ile giriş yaparak mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama üzerinden kredi alacak kişiler, bankacılık işlemlerini de buradan yapabileceklerdir. 7 gün 24 saat kredi ve kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz.