İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirerek, 30000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara banka üzerinden hemen ödeme veriliyor. Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ve başvurularınızı bu şekilde yapmak istiyorsanız, 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli kredi seçenekleriyle birlikte devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 30000 TL'ye kadar nakit kredi alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, başlatmış olduğu kampanyada bireysel müşterilere vereceği kredilerde kredi notumuza bakarak sizlere onay verirken, aynı zamanda daha önceki çalışmalarımızdan ötürü, herhangibir borcunuz varsa sizlere yüksek limitli borç kapatma kredisi ödemesi de vermektedir. Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olup, kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirirken, özellikle de emekli olan kişilere emekli maaş hesapları üzerinden kredi vereceği için daha yüksek limitlerde kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak kullandırılır. 

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi olmaları durumunda, Ziraat Mobil uygulamasına giriş yapabilirler. 7 24 internet bankacılığı uygulaması üzerinden hem bankacılık işlemlerini hemde kredi işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz, Ziraat Mobil uygulaması haricinde, bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi görebilirsiniz. 

Devlet bankası olmasından dolayı Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, aynı zamanda banka şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcisi üzerinden de kredi başvurusu yaparak, 30000 TL ödeme alabilmektedir.