Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden 30.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, Temmuz ayı sonuna kadar başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden hızlı birşekilde kredi kullanabilmektedirler. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlanmaktadır. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilere kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmaları durumunda hızlı birşekilde işlem yaparak, kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlamaktadır. Cep telefonunuz üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, internet bankacılığı uygulaması üzerinden işlemlerinizi yapabileceğinizi de bilmeniz gerekmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, en yakın banka şubesi üzerinden kimlikleri ve gelir, belgeleriyle birlikte kredi başvurusunda bulunabiliyor. 

Banka hesabı olan vatandaşlar şubelere gitmeden ihtiyaç kredisi almak için en yakın banka şubesine gitmeden hemen internet sitesi üzerinden kredi başvurusunu internet sitesi, bu kredi başvuru formunu doldurarak yapabilmektedir. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunu ayrıca Ziraat Bankası, mobil uygulamasından yapacak olan vatandaşlar da masrafsız ve gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar, aynı gün içerisinde hızlı bir şekilde onay alabilir ve onaylanan tutar, hemen yine aynı gün içerisinde hesabını mobil uygulama üzerinden yatırabilir. Emekli olan vatandaşlar, kredi almak istiyorlarsa, emekli maaşlarını Ziraat Bankasına taşıyarak ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.