Ziraat Bankası kendi banka hesabı olan vatandaşlar için yapmış olduğu yönü duyuruda nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeleri bugün ve yarın başvuru yapmaları halinde vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanacak olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredisi olabilmeleri için başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemelerinden faydalanabilecekleri bu kredi kampanyaları belirli şartlar dahilinde vatandaşları hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşları için yapmış olduğu bu Kredi ödemelerinde belirtilen şartlara uygun olarak işlemlerine hızlı bir şekilde gerçekleştirecek ve 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemelerinden faydalanmalarında olanak sağlayacaktır. Ziraat Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi yapabileceğiniz internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat mobil uygulaması üzerinden de 7/24 kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve kredi ödemelerinizi hemen hesabınıza yatırabilirsiniz.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası üzerinden verilecek olan düşük faizli kredilerde özellikle de banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada sonuç verilecek olan yeni bir kampanya açıklandı. Ziraat Bankası hesabınız üzerinden internet şifresi oluşturabilir ve internet bankacılığı uygulamasına girerek 7/24 buradan düşük faizli ve masrafsız Kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası mart ayı sonuna kadar devam ettireceği bu ihtiyaç kredisi kampanyasında bugün ve yarın başvuru yapacak olan kişilere daha özel faiz oranları ile birlikte işlem yaparak kredi kullandırmaktadır.