15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunarak kart kullanıcılarına ekstra avantajlar sağlıyor. Kampanya kapsamında, Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılım için Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapılabilecek.

Kampanya detaylarına göre, müşteri bazında olan kampanyada bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilecek. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor. Aynı gün tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacak. Kampanya, Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler tarafından hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kullanılabilecek.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir ve ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 22 Mayıs 2023 tarihinde yüklenecek ve kampanya dönemi boyunca yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacak.

Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine cazip avantajlar sunarak onların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Banka, müşteri memnuniyetini artırmak ve müşteri sadakatini güçlendirmek için düzenli olarak benzer kampanyalar düzenliyor. Bu kampanya ile birlikte, müşteriler hem banka kartları ile ödemelerini yaparken hem de kazanç sağlayabilecekleri bir fırsata sahip olacaklar.