Ziraat Bankası, kampanyalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Emekli ve bireysel müşteriler haricinde düşük kredi notu yüzünden kredi ödemesi alamayan kişiler için yeni bir kredi paketi hazırladı. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilirler.

Bu işlemlerde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara, belirtilen politikalara uygun olmaları durumunda, diledikleri zaman banka şubelerine gitmeden kredi ödemeleri verileceği bir kampanya hazırlanmıştır. Düşük kredi notuna sahip olan vatandaşlar da bu kampanyadan faydalanabilirler. Ancak, düzenli bir gelirleri olması ve bankalardan icralık ile avukatlık olmaması gerekmektedir.

Ziraat Bankası, düşük kredi puanına sahip vatandaşlara uygun faizlerle ihtiyaç kredisi vermektedir. Öncelikli olarak banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeleriyle birlikte işlemlerini gerçekleştiren bireysel müşterilerin son işyerlerinde 6 aydır sigorta primleri yatıyor olması halinde 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesi aynı gün içinde onaylanmaktadır.

Emekli maaşını kendi bankasına taşıyan vatandaşlar da 50.000 TL'ye kadar ödeme alabilirler. Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyarak ihtiyaç kredisi almak isteyenler, 36 ay vadeli bu kredi kampanyasına katılabilmek için yine maaş müşterisi olmaları veya emekli maaşlarını taşımaları gerekmektedir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi aracılığıyla diğer kampanyaları hakkında bilgi alınabileceğini ve kredi başvurusunun nasıl yapılacağı konusunda işlemlerin buradan öğrenilebileceğini belirtiyor. Devlet bankası olması sebebiyle, diğer bankalara kıyasla daha düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi ödemeleri sunmaktadır.

Kısacası, düşük kredi notuna sahip olan vatandaşlar da Ziraat Bankası'nın yeni kredi paketi sayesinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit kredi kullanabileceklerdir. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin düzenli bir gelire sahip olmaları ve bankal