Kamu Bankası olarak hizmet veren nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Kredi imkanı sağlayacak olan Ziraat Bankası 50.000 TL gelir belgesi ihtiyaç kredisi kampanyası için banka müşterisi olması durumunda vatandaşlara daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi vermektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılır onaylanan krediler aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların aynı gün içinde işlemlerini yapabilmeleri için Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden kredi imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden başvuru gerçekleştirerek dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi alabilecek onaylanan bu kredileri hesaplara atarak da hemen kullanabileceksiniz. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır? 

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Size en yakın banka şubesine giderek kimlikle işlem yapabilir banka şubelerine gidecek zamanı olmayan kişiler ve hafta sonu nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanarak 7/24 Kredi başvurusunda bulunabilir.

Ziraat Bankası nakit kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları üzerinden başvuru yapabilecek ve nakit kredi hemen aynı gün içinde hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılabilecektir. 

Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşların 36 ay vadeli 50.000 TL kredi işlemleri için başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda Kredi ödemeleri hemen verilmektedir.