Ziraat Bankası üzerinden başlatılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan vatandaşlar için banka hesabınızın olması durumunda dilediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanabileceğiniz bir kampanya hazırlandı. Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusu sonrasında bireysel müşterilerin nakit kredi alabilmeleri için uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılmalarını öneriyor. Ziraat Bankası banka hesabınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak da aynı gün içinde sizlere verilecektir. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Bu banka üzerinden diledikleri zaman Kredi alabiliyor. Ziraat Bankası banka hesabınız üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız kendi hesabınız üzerinden bir internet bankacılığı şifresi oluşturabilir ve buralardan Kredi alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte Kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara bankalar mobil uygulama üzerinden 7/24 kredi imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için yapılan bu işlemlerden yararlanacak olan vatandaşların kredi işlemleri 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırılır ve onaylanan bu krediler aynı gün içinde banka hesabınız üzerinde görebilirsiniz.

Emekli olan vatandaşlar da Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak emekli maaş hesapları üzerinden kredi imkânından faydalanabiliyorlar. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirmek için bankaya gitmeden internet üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilir veya ilk defa maaşınızı Ziraat Bankası şubesine taşımak istiyorsanız da şubelere giderek işlem yapabilir ve kredi alabilirsiniz.