Ziraat bankası Banka hesabı olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, 10 gün içerisinde 100000 TL'ye kadar verilecek olan ve 24 ay vadeli olarak sizlere sunacak olan bu kampanyalara katılarak takip kullanabilmektedirler. 

Ziraat Bankası Banka hesabınızın olması durumunda başvurularınızı gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz ve kredilerde 100000 TL kadar onay alabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi paketi hazırlandı. 

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda ihtiyaç kredisi başvurularında bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için 5 dakika içerisinde işlem sonucu yapılacak ve ihtiyaç kredisi ile birlikte sizin diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için transfer kredisi ödemesi gerçekleştirilecektir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar, kredi başvurularını kolay birşekilde yapabilecek!

Ziraat Bankası Banka hesabınızın olması durumunda başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurularını 5 dakika içerisinde internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız, uygun faiz oranlarından yararlanarak, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve onaylanan bu krediler hesaplarımıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz. 

Emekli olan ve emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan vatandaşlarda 10 gün içerisinde yapmış oldukları başvurularda, nakit kredi imkanından faydalanmak istiyorlarsa, uygun faiz oranlarından yararlanarak banka şubelerine gitmeden de internet üzerinden yüksek limitli krediler kullanabiliyor. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar kampanyaya katılabilmektedir.