Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Ziraat bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte sadece kendi banka müşterilerine dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Bankadan uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi ve konut kredisi alacak kişilere, banka müşterisi olması durumunda banka düşük faiz oranları ile birlikte kredi imkanı sağlayacaktır. Ziraat Bankası banka hesabınız olması durumunda nakit kredi alacak olan kişilere hemen sonuç verilecektir. Kredi notu ve banka kredi sicili uygun olan herkes 8 gün içinde yapacakları 50 bin TL'ye kadar olan başvurularda banka müşterisi olması halinde sadece TC kimlik kartı ile bu ödemeleri alacaklardır.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank voltranı oluşturdu

8 gün içinde başvuru yapacak olan kişilerin 18 yaş üzerinde olması hallinde banka hemen sonuç vermektedir. Kredi notu ve banka kredi sicili uygun olan herkes bu başvuruları yapacaklardır. Ziraat bankası üzerinden bireysel tüketici kredisi başvurusu yapmak için en yakın banka şubelerine giderek de hemen işlem yapabilecek veya bankanın internet bankacılığı ile birlikte mobil uygulamasını kullanarak da kredi alabileceksiniz. Ziraat Bankası nakit kredi kampanyasına katılmak isteyenler bu bankaların yaptıkları düşük faizli krediler için 8 gün içinde işlem yapması gerekmektedir.

EMEKLİYE KREDİ

ziraat4

Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişilere de hemen ödemeli ihtiyaç kredisi verilmektedir. Ziraat Bankası emekli maaşını bu bankadan alan kişilere 50 bin TL ve üzerinde de kredi imkanı sağlamaktadır. Ziraat bankası emekli kredisi adı altında verilen ve bu kredilerde düşük faizlerle işlem yapılan nakit kampanyasına katılmak için maaş müşterisi olduğunuz bankaya giderek ihtiyaç kredisi almak istediğinizi söyleyecek ve bu şekilde ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

Emekli olup ihtiyaç kredisi haricinde borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız kredi notunuzun uygun faizlerle işlem yapacağını da bilmeniz gerekmektedir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes başvurusunu yaptıktan sonra bankaya giderek işlemlerini yapabilir ve 50 bin TL kredi almaları durumunda 36 ay vadeye kadar bu kredileri kullanabilmektedirler. 

Editör: Vural Pars