Ziraat Bankası akşam 19.00'da duyurdu! 7 gün içinde başvuru yapanlara verilecek. Kamu bankaları arasında en çok tercih edilen bankaların başında gelen Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte vatandaşlarını hızlı bir şekilde imkan sağlamaktadır. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan son duyuruda 7 gün içinde başvuru yapan kişilerin ve kendi bankasında maaş müşterisi olan kişilerin düşük faiz oranları ile kredi alacağı Haberi geldi. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte vatandaşlar bu kredileri nasıl alabilecekleri hakkında araştırmalara başladı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte vatandaşlar bu kredileri almak istiyorlarsa 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. 

kredi-n-1-25

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusu ile birlikte vatandaşlar 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu anında öğrenebiliyor. 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak 20.000 TL üzerinde ise gelir belgeli olarak Kredi imkanı sağlanıyor. 

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte vatandaşlar bu kredileri almak istiyorlarsa başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası internet sitesine giriş yaparak buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu dolduran vatandaşlar 1.61 faiz oranlarından yararlanarak 7 gün içinde kredi başvurusu yapması durumunda bu kredi faiz oranlarından yararlanacaklardır.