13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni açıklama ile birlikte nakit isteyen tüm vatandaşları 19.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden başlatılan Bu kampanyada ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşların banka politikalarına uygun olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde uygun faiz oranları ile birlikte verilirken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilip Kredi kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası 19.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların 36 ay vadeli kredi başvurularını gerçekleştirebilmeleri için banka müşterisi olmaları halinde ihtiyaç kredisi başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde yapabileceğini söyleyebiliriz. Ziraat Bankası internet bankacılığı uygulaması üzerinden kredi almak istiyorsanız başvuru yapacak olan vatandaşların müşteri hizmetleri numarasından veya en yakın Ziraat Bankası şubeleri üzerinden internet şifresi oluşturarak Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden işlemlerini yapabilmektedir.

Ziraat Bankası 19.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin bireysel müşteriler olmaları durumunda Kredi başvurularını aynı zamanda bankanın şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte de kolay bir şekilde yapabileceğini söylemek isteriz. ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verecek olan Ziraat Bankası en düşük faizlerle vatandaşlara Kredi imkanı sağlarken, emekli olan, sigortalı olarak çalışan vatandaşlara da nakit krediyi imkanı sağlayarak uygun faizlerle daha yüksek limitlerde de kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.