Sadece 55.000 TL cebinizden çıkacak! Prefabrik desteği almak isteyenlere devlet 200 bin destek veriyor! Türkiye'de evlerin fiyatları sürekli olarak yükseliyor. Bu nedenle insanlar ev satın alırken zorluk yaşayabiliyor. Prefabrik evler uygun fiyatlı olmaları nedeniyle insanların taleplerine karşılık veriyor. Düşük maliyetlerle ev yaptırmak isterseniz prefabrik villa yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Villaların Farkı Nedir?

Prefabrik villaların prefabrik evlere göre daha büyüktür. Villa konseptinde inşa edilen yapılar dubleks tasarımlarıyla öne çıkıyor. Hem görünüm hem de kullanımı açısından beklentilere fazlasıyla yanıt verebiliyor. Uygun arazisi olanlar prefabrik villaları yaptırabiliyor.

Prefabrik villa yapımı kısa sürede tamamlanabiliyor. Projenin hazırlanması ve kurulumu haftalar içerisinde bitebiliyor. Betonarme yapılara göre bu nedenle çok daha caziptir. 

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Prefabrik Villalara Devlet Destek Veriyor Mu?

Prefabrik villa yaptırmak isteyenler devlet desteğinden de yararlanabiliyor. Yardım alabilmenin bazı koşulları bulunuyor. Her vatandaş bu destekten yararlanamıyor. Desteği almak için sağlıksız ve bakımsız bir evde oturmak ana nedenlerden bir tanesidir. Ayrıca villa yapılacak arsanın tam hisseli tapusunun başvuru sahibine ait olması gerekir. Bu koşulları yerine getirmeniz durumunda destek ödemesi alabilirsiniz.

Prefabrik villa yaptırmadan fiyatlar konusunda insanlar araştırma yapıyor. Villa yaptırırken yüksek paralar vermek istemeyenler 200.000 TL devlet desteğinden yararlanabiliyor. Sizde şartları yerine getirmeniz durumunda devlet desteğinden kolayca yararlanabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi destek paketleri ile hayallerindeki evlere kavuşabiliyor.

haber24.com özel haber