Ziraat Bankası yeni yapmış olduğu kampanyada 31 Mart tarihine kadar nakit kredi başvurusunda bulunarak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlattığını açıkladı. Ziraat Bankası 31 Mart tarihi ne kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için diledikleri zaman ödemeler alabilecekleri bu kredi kampanyaları ile birlikte vatandaşlar uygun faizlerle 50.000 TL ödeme alabilecekler. 50 bin TL ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası üzerinden almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi internet üzerinden de yapabileceğiniz bir kredi kampanyası sizler için sunulmaktadır.

Ziraat Bankası 31 Mart tarihinde ihtiyaç kredisi başvurusunu yapacak olan kişilere en son gün olarak düşük faizli kredi ödemeleri gerçekleştireceğini ve nisan ayında yeni kredi kampanyaları başlayacağını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. acil ihtiyacınızın olması durumunda sizler de Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde ihtiyaç kredisi ödemenizi alabilirsiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte yapacakları Bu işlemlerde ihtiyaç kredisi 50 bin TL'ye kadar verilecek ve 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştirilerek bankalar üzerinden kredi almanızı sağlanacak.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası emekli maaşı alan vatandaşlar için de gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyalarda emekli maaş müşterilerine uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirirken nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde de sonuç vereceği yeni kampanyalar açıkladı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi emekli maaş hesapları üzerinden yapılacaksa maaş müşterisi olmanız durumunda bu kredileri kullanabilirsiniz.