Kamu bankası olan Ziraat Bankası yaptığı yeni açıklamada, bugünden sonra başvuru yapacak olan tüm bireysel müşteriler için destek kredisi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda hemen başvurunuzu yapabilecek ve onaylanan bu kredileri istediğiniz zaman hesaplarınıza yatırabileceksiniz. Nakit ihtiyacı olan kişiler için kampanya yapan Ziraat Bankası 50 bin TL'ye kadar ödeme alacakları bu kampanyalarda, uygun faizlerle krediler vermektedir. Nakit kredi alacak kişiler, başvuru yapacak olan kişilere, hemen ödeme gerçekleştirecektir.

Ziraat Bankası nakit kredi almak isteyenler, bireysel müşteri olması yeterli olacaktır. Ziraat Bankası banka kartı olan ve bankadan daha önce kredi, kredi kartı kullanan tüm vatandaşlar hemen ödeme alabilecekleri bu kampanyalara katılabileceklerdir. Nakit kredi almak için başvuru yapmak istiyorsanız, Ziraat Bankası uygun faizlerle kredi vermektedir. Kredi notunuza göre faiz oranlarından yararlanacağınız ve bu kredileri istediğiniz zaman hesaplarınıza atacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler, banka şartlarına uygunsa, hemen internet üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

Ziraat Bankası kredi başvurusu 

Kamu bankası Ziraat Bankası üzerinden başvuru yaparak nakit alacak olan kişiler, başvurularını banka üzerinden yapabileceklerdir. Nakit ihtiyacı olan kişiler en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilmektedirler. Başvuru yaptıktan hemen sonra sizlere verilecek olan bu kredilerde 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmektedir. 36 ay vadeye kadar kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler, Ziraat Bankası kredi imkanından faydalanacak ve bu kredileri istedikleri zaman hesaplarına atacaklardır. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişi emekli olması durumunda ise, emekli maaş hesapları üzerinden kredi alacaklardır. Ziraat bankasına emekli maaşınızı taşıdığınız vakit sizlere düşük faizlerle krediler verilmektedir. Ziraat bankası nakit almak için başvuru yapacak olan kişilere özellikle emekli maaş hesapları üzerinden kredi ödemesi yapacaktır.