Yeni bir ilişkiye başlamaya hazır olup olmadığınızı anlamanın pek çok yolu mevcuttur. Fakat yeni bir kişiyle yeni bir adım atacaksınız eski günlerin üzerine bir sünger çekmeniz gereklidir. Eski günleri düşündüğünüz zaman üzülmezsiniz ve yaşanılan olaylar artık sizin tarafınızdan sakin bir şekilde karşılanabilir. Eğer yaşadığınız eski ilişkiler ve eski tecrübeler için artık mutlu oluyorsanız her şeyin tamam olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz. Eskiden eski sevgilinize karşı beslediğiniz sınır artık yoktur ve bu durum da yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu göz önüne sermektedir.

Eski ilişkilerinizin üzerine sünger çekmeyi başardığınız zaman kendinize ait hobileriniz ve arkadaşlarınız da olacaktır. Farkında olmadan bir ilişki yaşarken partnerinizin ilgi alanlarını sahiplenmeye başlamış olabilirsiniz fakat bu durum daha sonra değişebilir. Partnerinizle yollarınızı ayırdıktan sonra sabah koşusuna çıkmanın aslında hiç size göre olmadığını anlayabilirsiniz. Bu noktada gerçekten ilgi alanlarınız olan konulara odaklanabilir ve gerçek arkadaşlar edinirsiniz. Bunun dışında partneriniz kırılmasın diye nezaketen görüştüğünüz arkadaşlar yerine gerçekten sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

Sınırlarınız da yalnız geçirdiğiniz zaman içerisinde keskin bir şekilde çizilmiş olacaktır. Bu şekilde gelecekte yanınızda olacak partnerinizin kişilik özelliklerini nasıl olması gerektiğini az çok tahmin edebilirsiniz. Bu şekilde ilerlemeyeceğini bildiğiniz bir ilişki teklifine hayır yanıtını verebilirsiniz. Yine yeni bir ilişkiye adım atmakta hazır olduğunuz zaman uzlaşmaya da hazır olursunuz ve kabullenmek sizin için zor olmaz. Her ne kadar sınırlarınız kesin bir şekilde çizilmiş olsa da gelecekteki partnerinizin hoşlanmayacağı özellikleri olabileceğini de kabul edebilirsiniz. Bu özellikleri tartışmaya ve daha sonra uzlaşmaya varmaya hazır olacaksınızdır. Bu durum da yeni bir insanın hayatınızı almaya hazır olduğunuzu gösteren bir durumdur. Yalnız olduğunuz zaman bu durumdan korkmuyor ve tek başınıza bir şeyler yapmak da sizi üzmüyorsa bir insanı hayatımıza almak için hazırsınız demektir.

Editör: Ecehan Acar