TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Yengeç burcu ve yükselen yengeçler 4 Temmuz 2023 tarihinde hayatlarının olumlu unsurlarına odaklanabilir ve bu yönde olan gelişmeler ile karşı karşıya gelmek isteyebilir. Gökyüzü onları yeni günde yeni ve farklı bir şeyler yapma konusunda destekleyecektir. Yeni şeyler yapma noktasına motivasyonlarını bulmak yengeç burçları için kolay bir durum olarak gözükmektedir. Burç sahipleri sağlık konusunda iyi haberler alabilir ve bekledikleri sonuçlar ile karşı karşıya gelebilir. Bir insan yengeç burçlarının farkındalıkları üzerinde inanılmaz bir etkiye sahiptir. Burç sahipleri de o insanı dinleyerek daha önce fark etmedikleri şeylerin farkına varacaktır. Onlar diğer insanların kendileri ile ilgili önemli şeyler keşfetmelerine yardımcı olabilir ve bu sayede kendilerinde mutlu edebilir. Daha fazla inanç ve güven geliştirecektir. İşle ilgili güçlü konular para ve mülk ile ilgili durumlar onlar için itici bir güç haline de gelebilir. Plan yapmak da yengeç burçları için heyecan verici bir durum olacaktır. Onlar harekete geçme ve bir proje üzerinde ilerleme noktasında arzu ile dolabilir ve yakın çevrelerinin ilgisiyle karşılaşabilir.

Yengeç burçları yeni günde ilişki hayatları ile de gündemde yer alacak ve bazı problemler yaşayacaktır. Özellikle evli olan yengeçler eşleriyle çeşitli tartışmalar yaşayabilir ve yaşadıkları sıkışıklıklar sebebiyle kendilerini kötü hissedebilir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum tartışmalara karşı dikkatli olmaları olacaktır. Burç sahipleri uyum ve denge içinde kalmaya özen göstermeli ve dikkatli adımlar atmalıdır. Diğer taraftan ortaklı işlerden kaynaklı olarak çeşitli sıkıntılar da onlar için meydana gelebilir. Yengeçler ve yükselen yengeçler korktukları durumlarla karşı karşıya gelebilir ve problemleri nasıl çözeceklerini bilemeyebilir. Toplumsal olaylarda gün içinde yaşanması sebebiyle onlar için zorlayıcı bir hal alacaktır. Yapılacak olan en iyi şey yengeç burçları ve yükselen yengeçler için akışta kalmaktır.

Editör: Ecehan Acar