Yay burcu ve yükselen yaylar 27 Mart 2023 tarihinde geçmişten gelen bir insanın güne damga vurduğunu görecektir. Yay burçları ona nasıl karşılık vereceklerinden iletişim şekillerinin nasıl olacağına dair bir fikir üretmelidir. Kararlı bir duruş sergilemeye çalışmaları gerekli olan burç sahipleri onlarla olan görüşmelerine yön vermelidir. Burç sahipleri kendileri için neyin daha iyi olduğundan tam olarak emin olamayacak olsa da konu ile ilgili yayların sağlam bir yargıları vardır ve burç sahiplerinin bu yargılara güvenmeleri gereklidir.

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar 27 Mart 2023 tarihinde ulaşmak istedikleri hedefler yolunda çok çalıştılar ve çalışmalarının karşılığını almak istediler. Büyük ihtimalle kendilerini çok yorgun hisseden burç sahipleri bir mola vermeyi denemelidir. Kendilerine infilak edecekleri noktaya dek zorlamak yerine biraz ara vermek onlar için yapılacak olan en iyi şeydir. Burç sahipleri sosyal hayatlarına geri döndüğü zaman hissettikleri bakışlar onları şaşırtabilir. Diğer taraftan kendileri için önemli olacak biriyle göz göze gelmek gibi bir durum da oğlaklar için mümkündür.

Kova burcu ve yükselen kovalar 27 Mart 2023 tarihinde sosyal hayatlarında parlayacak ve sevdikleri insanlar ile bir araya gelecektir. Birleştirici sofralar etrafında harika bir akşam geçirmek kova burçlarına çok iyi gelecek bir etkinliktir. Bunun yanı sıra bu akşam da yakınlarından birinin sessiz durduğunu fark edebilecek olan kova burçları o yakınının zorlu günlerinde yardımcı olmak isteyebilir. Pozitif ve sevecen bir ruh hali pek çok kişinin daha iyi hissetmesini sağlayacak olan bir durumdur.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Balık burcu ve yükselen balıklar 27 Mart 2023 tarihinde yapmak istedikleri çok şey olsa da ruhsal olarak hazır hissetmeyecektir. Balıklar dinlenmeye vakit ayırmalı ve bu durumu tembellik olarak görmemelidir.