Yay burcu ve yükselen yaylar 21 Mart 2023 tarihinde mükemmel bir ekip çalışması yaparak iş hayatlarında bazı sınırların aşıldığını görecektir. Para yatırma ile ilgili kafalarında soru işaretleri bulunacak olan burç sahipleri kariyerleri ile ilgili yakın çevrelerinden fikir alacaktır. Diğer taraftan beden algısı daha yay burçlarının gündeminde olacak ve burç sahipleri mükemmel bir fiziğe olan arzularına her geçen gün daha da yaklaşacaktır. Kısa süre içerisinde tanıştıkları biri yay burçlarının kalplerinin ritimlerini değiştirebilir ve onlar romantik düşünceler ile dolabilir.

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar 21 Mart 2023 tarihinde hayatın kendilerine her alanda olduğu gibi maddi anlamda da bir ödül vaat ettiğini görecektir. Burç sahiplerinin aile ile ilgili konuları bir süredir tatsız bir şekilde gidiyordu fakat artık bu durum düzelecektir. Ortalık sakinleştikten sonra ve her şey yoluna girdikten sonra tuttukları canlı tutmak adına oğlak burçlarının aşk hayatları da tekrardan alevlenebilir.

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Kova burcu ve yükselen kovalar 21 Mart 2023 tarihinde mali durumlarını yönetmekte zorluk yaşayabilecektir. Aşırı sıcaklıklar ise burç sahiplerinin sağlığına zarar verebilir ve kova burçları kendilerine korumaya çalışmalıdır. Yeni günde burç sahiplerinin bir gezi planlaması da İyi olacaktır ve yıldızlar onları seyahat için destekleyecektir. Yeni bir girişimde bulunacak olan burç sahipleri ailelerinden destek görmek isteyebilir.

Balık burcu ve yükselen balıklar 21 Mart 2023 tarihinde endişe duydukları muhtemel değişikliklerin kendilerini fazla etkilemediğini görecektir. Diğer taraftan ailelerinden olan bir kişinin sorumluluğunu alacak olan burç sahipleri daha sonra bu konu ile ilgili bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Duygusal ilişkilerde ise biriken stres balık burçlarının çeşitli tartışmalar yaşamalarına yol açabilecektir. Burç sahipleri kendilerine kafalarını dağıtacak molalar yaratmaya çalışmalıdır.