Yay burcu ağustos ayında kardeşleri ve yakın çevreleri ile ilgili olan konulara odaklanacaktır. Burç sahiplerinin kuzenleri, kardeşleri ya da yakın çevrelerinde olan bir insan yay burçlarının bir problemini çözecek ve onlara destek verecektir. Diğer taraftan yay burçları için plansız bir şekilde bir seyahate çıkma durumu da söz konusu olabilir. Onlar işle ilgili bir anlaşma yapabilir ve sözleşmeler gerçekleştirebilir. Yine yay burçları için bir sözleşme ya da anlaşma yapma durumu da gündemde yer alacaktır. Onlar kariyer hayatlarında yeni ayda her zamankine göre daha fazla sorumluluk ve baskı da hissedecektir.

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Ağustos ayının ortasında ise sosyal medya konuları, yurt dışı konuları, mahkemelerle ilgili konular ve uzak akrabalar gündemde yer alabilir. Burç sahipleri bu dönemde beklenmedik değişimler de yaşayacaktır. Burç sahipleri bu dönemde oldukça etkilenecek ve sinirlenebilecektir. Gökyüzü tarafından yay burçlarına tavsiye edilen durum sağlıklarına dikkat etmeleri olacaktır. Yine burç sahiplerinin kişisel gelişim konuları da bu dönemde önem kazanacak olan temalar arasında yer almaktadır. Onlar kendilerini geliştirmek için harekete geçebilir ve gelecekleri ile ilgili bazı kararlar alabilir. Burç sahipleri bu süreçte keyif ve iş amaçlı olarak seyahatlere de katılacak ve bazı yay burçları yurt dışına yerleşme kararı alacaktır.

Burç sahipleri ağustos ayının sonlarında yeni bir çalışma hayatına adım atacak ve düzen çalışmaya başlayacaktır. Burç sahipleri bu durumun nimetlerini elde etmek adına en iyi şekilde koşulları taşımalıdır. Onlar iş bitirecek ilk ürünü ve performanslarını göstererek kendilerini harap etmek istemeyecektir. Yay burçları için mevcut olarak yükselen bir enerji de bulunmaktadır. Onlar mevcut olan bu enerjileri en faydalı ve en doğru şekilde nasıl kullanmaları gerektiği ile ilgilenecek ve yeni dönemde sorularına yanıt bulacaktır.