Yay burcu 24-30 Temmuz haftasında işbirlikleri ve sosyal bağlantılar gibi konular ile ilgilenebilir ve çeşitli kişisel gelişim fırsatları elde edebilir. Onlar pozitif kalmalı ekip çalışmasını benimsemeli ve iyimserliğin yollarını aydınlatmasına izin verir bir şekilde davranmalıdır. Bu dönem onların inovasyon gücünü kucaklamaları ve beyin fırtınaları yapmaları için idealdir. Eğer yay burçları bir kuruluşa ya da gruba katılmayı düşünüyorsa bu durum onlar için heyecan verici fırsatları yol açabilir. Burç sahipleri için yeni haftada tavsiye edilen durum bu mükemmel zamanı iyi bir şekilde değerlendirmeleri olacaktır.

Bu hafta finansal olarak muhtemelen ılımlı bir büyüme ve istikrarda getirecek olan bir durumdur burç sahiplerinin kazançlarını yatırım fırsatları olarak sunmada ve gelirlerini arttırmada sosyal bağlantıları da rol oynayacaktır. Onlar desteklerini ya da tavsiyelerini isteyebilecekleri aile üyelerini de dinlemeli ve bu yönde dikkatli bir şekilde adım atmalıdır. Yay burçları aslan burcunda Venüs'ün geri dönüşü geçmesi ile beraber kendilerine yatırım yapmanın gerekliliği ve önemi üzerinde duracaktır. Onlar bu yatırımı yalnızca çevresi iş desteği ve kişiler iyi hissetmelerini sağlayan konulara keyif almaları gereken alanlara bakmalı ve dikkatli olmalıdır.

Preply açıkladı: Yurt dışında eğitim almak isteyenlerin ilk Tercihi İngiltere! Preply açıkladı: Yurt dışında eğitim almak isteyenlerin ilk Tercihi İngiltere!

Burç sahipleri yeni haftada haklarını savunmak ve bunu yaparken doğru bir şekilde hareket etmek ile ilgili çeşitli çalışmalar da yapabilir. Burç sahiplerinin ilişkilerini ve işbirliklerini nasıl yaklaştıkları ve kendileri nasıl bir şekilde ifade ettikleri nasıl bir izlenim bıraktıkları ile ilgili önemli bir durumdur.

Başak burcuna Merkür'ün geçiş yapması ile beraber kariyer hayatlarındaki tempoyu destekleyecek anlaşmalar ve fikirler de burç sahiplerini beklemektedir. Başak burçları söyledikleri ile iz bırakabilir, çabaları gözler önüne serebilir ve iyi bir iletişim şekli benimseyebilir. Gökyüzünün tavsiye ettiği durumlara bakıldığı zaman başak burçlarının aracılar işbirlikleri yöneticiler ve üst düzey kişiler ile sıkı bir iletişimde olmaları gerektiği önerilmektedir.