Akbank üzerinden yeni bir kampanya başladı ve banka şubeleri üzerinden ve SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere banka tam tamına 100.000 TL'ye kadar nakit ödemesi yarından sonra vereceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinde 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi 24 ay vadeli olarak sizlere verilecektir. 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu Kredi kampanyalarına katılabilmeleri için banka kredi notu 1400 ve üzerinde olması durumunda ve daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları durumunda ödemeler alabilmektedirler.

Akbank, kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara nakit ihtiyacı olması durumunda işlemlerini 100.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde vereceğini açıkladı. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireysel kredi müşterileri Kredi işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için bankanın birden fazla uygulamış olduğu kredi yöntemleri ile birlikte nakit kredi başvurularını hızlı bir şekilde yapabilecek ve diledikleri zaman bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanabileceklerdir.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Akbank 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olmanız durumunda Akbank direkt uygulamasını kullanarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir, Kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşların banka müşterisi olmaması durumunda ise sms ile işlemleri hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndererek bankadan kısa mesaj atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

Akbank emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara da düşük faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri gerçekleştirirken banka müşterisi olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi işlemlerini hemen aynı gün içinde emekli maaşı hesapları üzerinden vermektedir. 100.000 TL emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak da diledikleri zaman bu bankalardan nakit kredi ödemesi alabilmektedir.