Akbank yapmış olduğu yeni kampanyada yarın sabah itibarıyla kendi banka müşterisi olan vatandaşların şubeleri gelerek veya internet üzerinden başvurularını gerçekleştirerek 50.000 TL'ye kadar ödeme vereceğini açıkladı. 50.000 TL gibi Kredi limitlerinde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturan Akbank, kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların belirtilen politikalara uygun olarak Kredi ödemelerini hesaplarına yatıracağına ve bu ödemelerin hesaplarına yatırıldıktan sonra kredi işlemlerini hemen yapacağını açıkladı. 50.000 TL kredi kullanmak istiyorsanız akbank'ın uyguladığı Kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceksiniz.

Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların uygun faizlerle alacakları bu kredilerde şartlara uygun olarak işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve bankalar üzerinden kredi ödemeleri hesaplarına yatırılarak hemen kullandırılmaktadır. Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve şubelere gitmeden hemen ödeme almak istiyorsanız kendi banka hesabınız üzerinden internet şifresi oluşturarak bankadan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler Borsada Dalgalı Seyir: Endekslerde Değişimler

Akbank bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştiren tüm vatandaşlar için yapılan yeni Kredi ödemelerinde özellikle de düşük faizli kredi alacak olan kişiler Akbank direkt uygulamasını tercih edebiliyorlar ve bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurularında bulunabiliyorlar.

Akbank şubelerine giderek Kredi başvurusunda bulunacak olan ve banka müşterisi olmayan kişilerde kampanyaya katılabiliyor ve ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler Akbank direkt uygulaması üzerinden yapacakları Tüm işlemleri banko şubeleri üzerinden de kimlik ve gelir belgelerini yanında götürmeleri durumunda ödeme alabiliyor. Akbank yapılan bu kampanyalarda en düşük faiz oranları ile birlikte işlem yaparken güncel kredi faiz oranlarını öğrenmek isteyen müşterileri de kendi Bankası üzerinden sürekli olarak güncel tuttuğu faiz oranlarını gösteriyor. 

Editör: Vural Pars