Yapı Kredi Bankası, müşterilerine yönelik heyecan verici bir kampanya başlatıyor! Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri, davet ettikleri yakınlarına 50 TL puan kazanma fırsatı sunacak. Ayrıca, davet edilen yakınlarının herhangi bir işlem gerçekleştirmesi halinde ise ekstra 250 TL puan daha kazanabilecekler.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

Yapı Kredi'den Mayıs Ayı Hediye Kampanyası:

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Yapı Kredi kampanyası, müşterilerine ekstra kazanç sağlama imkanı sunuyor. Müşteriler, Yapı Kredi Mobil uygulaması aracılığıyla bankanın hizmetlerini kullanmayan kişileri davet ederek her davet başına 50 TL puan kazanabilecekler. Bunun yanı sıra, davet ettikleri kişilerden herhangi biri Yapı Kredi kredi kartıyla en az 500 TL harcama yaparsa veya en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı verip faturasını öderse, davet eden ve davet edilen her iki taraf da ekstra 250 TL puan kazanma fırsatına sahip olacaklar. Kampanya, Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerli olacak ve 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgilere Yapı Kredi resmi internet sitesinden veya banka şubelerinden ulaşmak mümkündür.

Yapı Kredi Kampanyasına Nasıl Katılabilirsiniz?

Yapı Kredi müşterileri, kampanyaya katılmak ve referans kodu elde etmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanabilirler. Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını takip ederek başvurularını gerçekleştirebilirler. Kampanya başlangıç tarihi 6 Mayıs olarak belirlenmiş olup, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecektir. Bu kampanya, Yapı Kredi müşterilerinin yakın çevrelerini de Yapı Kredi ailesine katmalarını ve avantajlı bir deneyim yaşamalarını hedeflemektedir. Daha fazla bilgi almak isteyenler, Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Editör: Vural Pars